Minoxidil

Minoxidil se vinde în concentraţii de 2% (pentru femei) şi 5 % (pentru bărbați) (concentraţii de 6%, 12,5% şi 15 % sunt de asemenea disponibile). Există mai multe laboratoare care vând minoxidil, iar cele mai cunoscute branduri includ Rogaine, Regeine, Ylox, Lacovin, Kresse, Minoxile, Tricoplus, Locemix şi Neoxidil.

Minodidilul a fost prescris inițial și folosit sub formă de tablete cu administrare orală la pacienții hipertensivi, având un răspuns excelent în acest tip de patologie.

Ca efecte secundare, s-a  descoperit că unii pacienţi au avut o dezvoltarea excesivă a părului pe corp şi scalp de la tratamentul cu Minoxidil. Astfel, Minoxidilul a început să se producă și să fie disponibil publicului larg, ca produs împotriva căderii părului, la inceputul anilor 80, sub forma de loţiune într-o concentraţie de 2% sub numele de "Rogaine".

Minoxidilul a continuat să se vândă și să fie prescris sub formă comprimat pentru pacienţii cu hipertensiune arterială, dar în caz de alopecie se aplică la nivel local sub forma unei loțiuni uleioase sau pe bază de alcool.

Mecanismul prin care minoxidil promovează cresterea părului nu este pe deplin înţeles. La început s-a crezut că fiind un vasodilatator puternic, stimulează circulția sângelui și pe cale de consecință promovează creșterea părului. Mai târziu, teste făcute cu alte vasodilatatoare au invalidat această ipoteză.

O altă ipoteză ar fi că Minoxidilul favorizează deschiderea canalelor de potasiu, provocând hiperpolarizarea membranelor celulare și blocând calciul să se depună, cel care ar fi răspunzător pentru trimiterea semnalului de stopare a creșterii părului.

Poate că ambele (i.e. blocarea depunerilor de calciu plus acţiunea vasodilatatoare) sunt lucruri care favorizează părul să crească. În ziua de astăzi continuă să se investigheze mecanismul de acţiune al Minoxidilului.

Rezultatele Minoxidilului sunt evidente, dar nu magice . Va trebui să aştepţi aproximativ patru luni pentru a vedea dacă dă rezultate. Dacă începeţi tratamentul, trebuie să fii onsecvent.

Pentru a obţine rezultate maxime este nevoie de un tratament continuu de 10-14 luni. După 24 de luni de tratament, Minoxidilul își poate pierde eficacitatea . Este recomandat să se ia o pauză de una-trei luni şi apoi să se înceapă tratamentul din nou.

Începerea tratamentului : Folosiţi pentru 20/24 luni.

Pauză : 1-3 luni .

Re- Start : 10 / 12 luni .

Continuaţi să alternați perioadele de pauză cu cele de tratament pe termen nelimitat. Alternarea perioadelor de pauză cu cele de tratament va re-eficientiză tratamentul. Ba mai mult, unii oameni au semnalat rezultate mai bune după reluarea tratamentului.

Minoxidilul se utilizează de două ori pe zi. Dacă uiţi să-l administrezi o zi nu încerca să recuperezi a doua zi, întrucât nu vei face decât să favorizezi apariția unor efecte adverse.

Dacă decizi să întrerupi tratamentul, părul tău va reveni la starea iniţială după trei-patru luni. Minoxidil nu este un leac pentru Alopecie!

În timpul pauzei poți utiliza alte tratamente care nu conţin Minoxidil.

Minoxidil este mai puţin eficient atunci când există o zonă mare de cadere a părului. În plus, eficacitatea sa a fost în mare parte demonstrată la bărbaţii tineri (18-41 ani). De asemenea, Minoxidil utilizare este indicat numai pentru creștetul capului (vertex)  sau pentru partea de sus a capului. Nu există dovezi suficiente care să susțină ideea promovării creșterii părului în zonele frontotemporale.

93 de comentarii:

  1. Minoxidilul e foarte bun si pentru zona frontala ,la 24 de ani renuntasem la ideea ca mai poate creste par in acea zona , in 2 luni de cand folosesc vad deja rezultatele .
    Nu vreau sa sune a reclama proasta dar recomand Rogaine , am folosit inainte Alopexy 2% 4 luni dar nu se compara cu rezultatele obtinute cu Rogaine in duar 2 luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se "recomanda" in zona frontala deoarece prin reglarea circulatiei sangvine ar putea redeschide ,glanda pienala. Fapt ce este foarte benefic, pt conectarea la energiile si informatiile subtile ale universului.

      Ștergere
  2. Da, exista numeroase relatari despre efectele minoxidilului si in zona frontala. Vedeti si pe forum ce spun altii. In plus, in cazul tau, tinand cont de varsta, presupun ca esti in primele faze de alopecie, iar foliculii pilosi din zona frontala nu au apucat sa se atrofieze. Se presupune ca tratamentele eficiente in caderea parului "pot da timpul inapoi" cu cca 2 ani. Dupa aceasta perioada, foliculii se atrofiaza si singura solutie care ramane e transplantul de par.

    RăspundețiȘtergere
  3. unde gasim Rogaine ? la farmacii sau magazine cosmetice

    RăspundețiȘtergere
  4. Minoxidil - Preturi si Branduri

    INTERNET:

    Minoxidil Direct (Rest of World )
    Denumire comerciala: Kirkland 5% (2 packs) x 60ml € 27.00
    Denumire comerciala: Kirkland 5% (6 Packs) x 60ml € 75.00

    RăspundețiȘtergere
  5. Spectral.DNC-L® de 60ML - Pret: 149.90 lei (fara TVA)
    http://www.dslaboratories.ro/Regenerare ... C-L-8.html

    ---
    Descriere produs
    Spectral.DNC-L® de 60ML combina ultimele descoperiri stiintifice intr-un singur tratament, mai puternic decat cel pe baza de minoxidil, mai puternic decat orice alt medicament. Aceasta formula include, experimental, minoxidil, un inhibitor pe baza de fitosterol care inhiba diidrotestosteronul vinovat de calvitia androgenetica, antioxidanti, extracte de plante pentru a reduce grasimea, retinol pentru accelerarea schimbului de celule, arginina-precursor biochimic al oxidului nitric si alte ingrediente testate clinic.

    Spectral.DNC-L depoziteaza aceste ingrediente revolutionare sub scalp, de unde pot actiona nestingherit, prin incapsularea nanosomica. Nanosomii au aceeasi compozitie cu a pielii. Substantele naturale impiedica aparitia ciupercilor si reduc grasimea. Retinolul calmeaza tesuturile inflamate. Aminexil SP94® intareste radacinile. Vitamine si minerale contribuie la hranirea scalpului, iar piperul stimuleaza tesuturile.

    Tratamentul este indicat pentru barbatii cu chelie avansata (gradul 4 pe scara Norwood). Spectral.DNC-L actioneaza atat in zona vertexului dar si in zonele frontale. Este demonstrat clinic ca actioneaza mai eficient decat Rogaine®. Rogaine® este trademark Pfizer, INC.

    Spectral.DNC-L se recomanda a se folosi impreuna cu samponul Revita. NU se recomanda femeilor, persoanelor sub 18 ani sau acelor persoane cardiace.

    Ingredient activ: Minoxidil 5%
    Alte ingrediente: Xanthan Gum; PEG-100; Isopropyl Palmitate; Octadecyl Alcohol; Hexadecanol; Glycerin Monostearate; White Camphor Oil; Oleanolic Acid, Silicon Oil; Propylene Glycol; Proprietary Nanosome Dispersion of Verbascoside, Flax Seed Extract Standardized with Secoisolariciresinol Diglucoside, and Serenoa Repens (Saw Palmeto) Extract; Procyanidin B-2 and C-1; Adenosine, Retinol; Vitamin and Mineral Complex; Ivy (Hedera Helix); Hops (Humulus Lupulus); Diaminopyrimidine Oxide (Aminexil), Piractone Olamine; Emu Oil; Menthol; Arginine; Copper Tripeptide, DMDMH; Methyldibromo Glutaronitrile; Phenoxyethanol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe okazii.ro, Kirkland se gaseste la 40 RON, un flacon care ajunge pentru o luna. Cred ca este cea mai convenabila solutie.

    RăspundețiȘtergere
  7. In Statele Unite este foarte ieftin! Doza necesara pe 3 luni este ~ 12USD

    RăspundețiȘtergere
  8. cea mai convenabila solutie ca pret?sau l-ai si testat si functioneaza?ca una e sa dai cateva sute pe ceva ce n-are efect si alta e sa dai ce-i drept cateva milioane pt un tratament de 3 luni care s-a dem ca functioneaza!ca asa am testat si eu fel si fel de produse, de la leacuri babesti, la produse medicinale, de la 3 lei usturoiul cu oua, la cateva milioane tratamentul. Pentru mine cea mai convenabila solutie a fost Spectralul de la DC Lab. Deci subscriu la ce am folosit si stiu ca functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tratament Minoxidil 5% impotriva caderii parului KIRKLAND produs SUA
    MINOXIDIL EXTRA STRENGTH FOR MEN si este produs de compania farmaceutica Pfizer, sub marca Kirkland Signature.Ingredientul activ al acestui medicament este minoxidilul.
    Produsul vine sigilat din fabrica.

    Tratamentul pentru 3 luni Minoxidil EXTRA STRENGTH FOR MEN contine 3 sticlute de 60 de ml de solutie minoxidil 5% (o sticluta de 60 ml ajunge pentru fix 30 de zile),iar cel pt 6 luni , 6 sticlute si o pipeta aplicatoare cu gradatie la 1ml si instructiunile de utilizare.

    Minoxidil Extra Strength For Men de la Kirkland Signature poate fi achizitionat intr-o cantitate care sa asigure tratamentul pentru cel putin 3 luni iar primele rezultate vizibile apar dupa minim 2 luni de utilizere.

    Instructiuni de utilizare:
    Se aplica pe pielea capului de doua ori pe zi cate 1 ml, cu ajutorul pipetei aplicatoare, pe aria de scalp care este afectata de caderea parului.
    Pentru a fi eficace tratamentul trebuie urmat fara intreruperi.

    Caderea parului inseamna pentru multi barbati un proces foarte traumatizant ce le distruge increderea in sine, afectandu-le in mod nefast viata sociala. Conform unor studii epidemiologice efectuate in SUA, circa 85% dintre americani vor suferi intr-o oarecare masura din cauza caderii parului pana la varsta de 50 de ani, iar pentru un sfert dintre acestia durerosul proces va incepe inainte de 21 de ani. Responsabila de pana la 95% din cazurile de cadere a parului la barbati este o boala numita alopecie androgenica.


    Mod de manifestare
    Barbatii care sufera de alopecie androgenica au de obicei o distributie specifica a zonelor de scalp fara par.Debutul bolii este gradual.Pacientii pot observa pierderea firelor de par in zonele laterale ale fruntii, modificandu-se astfel linia frontala de insertie a parului.Alteori procesul de pierdere a parului poate debuta la nivelul vertexului (in varful capului) sau cele doua procese se pot desfasura concomitent.Tratament
    La ora actuala, in Romania,SUA si UK, pentru tratarea persoanelor ce sufera de alopecie androgenica, este aprobat un singur medicament pentru uz extern: minoxidilul. In Romania se gaseste pe piata doar minoxidil 2%, care nu este destul de puternic pt a avea efect asupra barbatilor, ci doar la femei.Acesta este singurul medicament care si-a dovedit eficacitatea si siguranta folosirii in studiile clinice efectuate de catre medicii cercetatori

    Pret : 30roni 1 bucata(tratament 1 luna)
    90 roni 3 bucati(tratament minim recomandabil - 3 luni)
    170 roni 6 bucati(tratament - 6 luni) Pentru mai multe bucati negociem.

    Pretul produselor noastre este cel mai mic de pe piata,nu le veti mai gasi in Romania la acest pret sau mai mic.Acest lucru se datoreaza distribuitorului nostru direct din SUA, fara alti intermediari si faptului ca suntem noi pe piata si putem oferi produsul la cel mai scazut pret. Va asteptam cu comanda d-voastra pe mail la vandminoxidil@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Auzi, prietene, de ce faci reclama mincinoasa??!! Nu e singurul produs cu 5% minoxidil de pe piata de la noi, nu este singurul produs aprobat, nu este singurul care si-a demonstrat eficienta! Minoxidil 2% nu e doar pt femei, poate avea efect si la barbati cu alopecie in stadiu incipient! Auzi, da produsul asta pe care il promovezi, unde actioneaza si pentru ce forme de alopecie?!?

    RăspundețiȘtergere
  11. reclama mincionoasa??:)) daca tot citi acest forum,va recomand sa cititi si rewiurile celor care l-au folosit,apoi sa va afirmati.iar pt ce fel de alopecie se foloseste ar trebui sa stiti,vad k le stiti pe toate,mai mult decat cei care le folosesc si le comercializeaza.bafta in viata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT FEMEIE ȘI AM FOLOSIT MINOXIDIL 5 IAR REZULTATELE SUNT SPECTACULOASE.N-AM CREZUT VREODATĂ CĂ SCAP DE CHELIE! ACUM AM 55 DE ANI DAR AM ÎNCEPUT DE LA 30 DE ANI CU MINOXIDIL 2 DIN FARMACII ȘI DE LA 40 ANI FOLOSESC MINOXIDIL5, CU MICI ÎNTRERUPERI DE O LUNĂ-TREI DUPĂ 9 LUNI DE FOLOSIRE FIINDCĂ LA REÎNCEPEREA TRATAMENTULUI DUPĂ O LUNĂ DE PAUZĂ EFECTELE SUNT MAI VIZILE.TREBUIE CONSECVENȚĂ ȘI OPTIMISM!

      Ștergere
    2. buna ziua,
      Dupa cat timp ati inceput sa vedeti rezultate?
      eu folosesc de 4 luni si nu vad nici un rezultat. Cade la fel de rau , iar de regenerare nici nu poate fi vorba.

      Ștergere
  12. Tratament Minoxidil 5% impotriva caderii parului KIRKLAND produs SUA

    cel mai mic pret din Romania
    [link indepartat]

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu "ma" afirm, eventual afirm si-atat! Ca recomanzi un produs e una, dar ca faci reclama unui produs informand sau dezimformand oamenii nu e ok! Tu dai copy/paste la o prezentare de produs, da' habar n-ai sa explici pentru ce fel de alopecie sau zona a scalpului se adreseaza minoxidilul pur, pt ca, evident, nici nu stii de ce te-am intrebat asta! Stiu mai multe decat tine cu siguranta, pentru ca eu ma informez! Si informez la randul meu CORECT! Pentru ca din cauza unora ca tine, oamenii vin pe forumuri si se plang ca au folosit nu stiu ce produs si au avut efecte secundare sau deloc(deloc bune). Daca vrei sa comercializezi cu adevarat un produs, te sfatuiesc sa nu mai afirmi lucruri neadevarate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si "mai ma afirm" pentru ca am FOLOSIT Spectral DNC si, intamplator sau nu(nu!), tratamentul asta a functionat cel mai bine si in urma cercetarilor facute(adica m-am documentat pe site-uri straine, nu pe forumuri romanesti unde scriu tot felul de tampenii "nestiutori" ca tine) am constata ca da, are multe puncte in plus comparativ cu restul produselor de pe piata - Rogaine, Hairgrow, Kirkland etc - pentru ca astea sunt DOAR pe baza de minoxidil, pe care il promovezi si tu! Si asta le face mai putin eficiente,comparativ cu Spectralul care are si alte ingrediente active, metode de actiune unice etc. Si tot n-o sa-ti dau raspunsul pe care ar fi trebuit sa-l stii, in speranta ca te vei documenta si vei baga si tu la cap! In concluzie, stiu mai multe ca tine o data pentru ca am folosit si doi pentru ca m-am documentat foarte bine, fiind vorba de sanatatea si buzunarul meu, ma intereseaza sa stiu tot!

    RăspundețiȘtergere
  15. ok,am inteles k vindeti acel produs.iar dc erati atat d informat nu ma mai intrebati la ce foloseste ce tip d alopecie...atat nu mai am d gand sa imi pierd timpul cu unu care nu are o viata si s baga in treaba altora.bafta la documentare.poate vei citi pe undeva k ai niste probleme si ai nevoie de ajutor specializat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Personal n-am folosit decat unul dintre produsele in cauza si nu ma pot pronunta. Insa ceea ce v-as propune este sa veniti si cu dovezi (e.g. link-uri, studii etc.) in sensul celor sustinute de catre voi.

    RăspundețiȘtergere
  17. @anonim:


    Te-am intrebat nu pentru ca eu n-as sti, ci pentru a-ti demonstra ca dai informatii false sau dezimformezi. Dar concluzia e ca habar n-ai:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Kirkland, Rogaine sau Spectral.DNC Minoxidil 5%?
    Bine v-am gasit. Am 21 de ani si imi cade parul foarte rau.
    As vrea sa incep sa iau minoxidil 5%. Care este cel mai bun in functie de raportul pret-calitate?

    Kirkland este 40 lei
    Rogaine si Spectral.DNC sunt 130 lei

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca ai parul lung si pielea ta nu este sensibila la alcool, iti recomand Kirkland 5%. Este mult mai usor de aplicat cu pipeta si mana nu intra in contact cu solutia.
    Rogaine este foarte scump pentru ca ei detin patentul, adica platesti marca! In plus, daca ai parul lung este foarte dificil sa acoperi o zona mai mare cu cantitatea recomandata, asa incat o sa consumi un tub in 2 saptamani. Avantajul este ca are mai putin alcool si riscul unor iritatii sau al dermatitei seboreice este mai mic ca la Kirkland.

    Spectral.DNC n-am incercat. Fata de Kirkland si Rogaine are Retinol care ar permite o absortie mai buna. Deasemenea, are si Aminexil SP94 care e si la produsele Vichy pentru caderea parului. Pana la urma, tot Minoxidilul este substanta activa, asa incat nu cred ca celelalte substante ajuta prea mult.

    Incepe cu Kirkland si vezi cum se comporta.

    Stefanno

    Mesaje: 14
    Membru din: 13 Oct 2010, 11:18

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc pentru raspuns.

    Acum am parul scurt, insa vreau sa-l las sa creasca ca vine frigul. Clar n- sa ma descurc cu spuma.

    De http://www.dslaboratories.ro/Regenerare ... C-L-8.html ce stiti? Il foloseste careva?

    RăspundețiȘtergere
  21. Am folosit la inceput Rogaine iar de 3 luni sunt pe Kirkland (minoxidil 5%). La Rogaine dupa prima luna a inceput sa mi se cojeasca pielea si sa am mancarimi. Era dermatita pe care cu greu am tratat-o si care m-a facut sa intrerup tratamentul. Dupa, am trecut pe Kirkland si nu am niciun fel de problema. Mi se pare mult mai usor de aplicat cu pipeta si nu-mi afecteaza in niciun fel pielea capului ca Rogaine. Este excelent ca raport pret/calitate. Nu sunt de acord ca are mai mult alcool ca rogaine. In plus, la Rogaine ca sa se faca spuma aia si sa fie sub presiune presupune alte porcarii de substante pe langa cea activa. Deci nu vad care ar fi avantajul la Rogaine. Cum zicea cineva mai sus, daca ai parul lung, termini tubul intr-o saptamana!

    Pe de alta parte, daca kirkland ar avea alcool, ar insemna ca daca lasi tubul deschis sa nu mai gasesti nimic pana seara, or l-am uitat deschis de nenumatate ori. Pare mai degraba o solutie f putin uleioasa. Este inodor si incolor.

    Concluzia mea:
    Nu aruncati banii pe Rogaine pentru ca in cazul asta nu insemna ca daca e mai scump e si mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu sunt la 5 luni de Minoxidil (Kirkland). Chelia e la niveul 3-4, in crestet mai putin, insa in fata e jale.

    Sunt multumit de rezultate, in sensul ca nu-mi mai cade parul asa rau, s-a ingrosat, iar aspectul general este mult mai bun. In anii precedenti toamna imi cadea parul ca frunzele :shock: . Anul asta, folosind Minoxidil parca nu mi-a mai cazut asa rau.

    Ce vroiam sa va spun e ca si eu am dat intr-o forma usoara de dermatita. Mi-am luat Node DS+ de la Bioderma si acum o tin sub control cu o spalare saptamanala cu Node DS+. Ba mai mult, am impresia ca intre tratamentul cu minoxidil si Node DS+ exista o sinergie. Parul pare mult mai sanatos dupa ce ma spal cu Node DS. Este foarte dens (ca o crema) si cateva zile parul este mult mai tare, decat atunci cand nu-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am folosit Spectral DNC si Rogaine. Sunt de acord ca e mai scump decat Kirkland dar din experienta personala Rogaine Foam (spuma alba) isi face cel mai bine efectul si pana la urma nu face nici gaura in buget daca te gandesti ca se foloseste numai o data pe zi dupa ce s-a regenerat parul in zona cu probleme (iesi pe la 30 de Lei/luna). Eu chiar mai sar peste un weekend daca am de mers undeva si nu vreau sa il iau cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu folosesc Kirkland - Minoxidil 5% de 8-9 luni. Cumparat de pe ebay, cu tot cu transport costa vreo 180RON pentru 12 luni. In Romania, Kirkland nu este adus oficial, iar pretul este dublu.
    Cele mai bune rezultate le am in vertex. De altfel, asta si stie in prospectul de la Kirkland. Faptul ca mi s-a mai indesit parul, mi-a permis ca sa-l las mai lung iar chelia este mult mai putin vizibila. Mai ales dupa ce ma spal pe cap, cand parul este aranjat, am la fel de mult par ca la 20 ani. In momentul de fata am 30 de ani, iar cea mai neagra perioada a fost intre 22-28 cand, datorita stresului cu facultatea, examenele, viata intr-un oras mizerabil ca Bucurestiul, ajunsesem pe la 28 de ani la nivelul 4, chiar 5V pe NW (in prezent sunt la nivelul 2).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. puteti sa-mi dati un link de pe ebay de unde pot procura acel kirkland?

      Multumesc

      Ștergere
    2. As dori un link de pe ebay pentru Kirkland

      Multumesc

      Ștergere
    3. Cauta MonsterHotDeals pe eBay

      Ștergere
  25. Dupa mai multe controale la dermatologi, inclusiv la mult prea mediatizata d-na Leventer, care nu mi-au dat nicio solutie, am inceput sa studiez problema pe internet si am ajuns sa incerc minoxidil 5%. Prima data Rogaine care este scump si iti imbacseste parul. Daca nu esti obisnuit cu geluri sau alte produse cosmetice, forget about it. Este un cosmar si trebuie sa te speli zilnic, dimineata si seara.

    Kirkland este ok, insa dupa 3-4 luni incepi sa-l urasti si pe acesta. Eu am facut matreaza de la el (rezolvata cu nizoral). Daca nu te protejezi vara de soare dai in dermatita seboreica mai accentuata. Ti se inroseste pielea capului, pe zone, iar dupa ce trece roseata, pielea ti se descuameaza in mai multe etape. Exista niste sampoane foarte eficiente care rezolva aceasta problema intr-o luna. De asemenea, in iarna asta mi-au aparut niste pete rosii pe frunte, sub forma de zone separate. Acestea au durat aprox o luna, timp in care pielea s-a descuamat de cateva ori. Am incercat creme, cutaden, insa dupa o aparenta imbunatatire, recidivau. Intr-un final, am folosit Nidoflor, care a rezolvat problema in cateva zile.

    Ceea ce vreau sa punctez, este faptul ca sunt destul de multe aspecte neplacute la tratamentul cu minoxidil, insa acestea pot fi depasite. La mine e dovedit ca merge, deci o sa-l continuu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stefanno scrie:Daca ai parul lung si pielea ta nu este sensibila la alcool, iti recomand Kirkland 5%. Este mult mai usor de aplicat cu pipeta si mana nu intra in contact cu solutia.
    Rogaine este foarte scump pentru ca ei detin patentul, adica platesti marca! In plus, daca ai parul lung este foarte dificil sa acoperi o zona mai mare cu cantitatea recomandata, asa incat o sa consumi un tub in 2 saptamani. Avantajul este ca are mai putin alcool si riscul unor iritatii sau al dermatitei seboreice este mai mic ca la Kirkland.

    Spectral.DNC n-am incercat. Fata de Kirkland si Rogaine are Retinol care ar permite o absortie mai buna. Deasemenea, are si Aminexil SP94 care e si la produsele Vichy pentru caderea parului. Pana la urma, tot Minoxidilul este substanta activa, asa incat nu cred ca celelalte substante ajuta prea mult.

    Incepe cu Kirkland si vezi cum se comporta.



    Daca n-ai incercat, de ce presupui ca celelalte substante nu ajuta? Tocmai asta face diferenta si asta face ca Spectralul sa fie mult mai eficient. pt ca nu are doar minoxidil! Nu ti se pare logic ca atunci cand mai multe substante active in tratarea unei probleme actioneaza mai repede si mai bine decat doar o singura substanta? Plus ca si minoxidilul asta e sub diverse forme;) Cel din Spectral e minoxidil sulfat, iar cand aplici solutia, sulfatu se separa si ramane minoxidil pur. Si mai e si modul de actionare, iarasi unic si mult mai bun, pentru ca cei de la DS Lab folosesc o chestie noua, cu nanosomi, adica solutia patrunde mult mai adanc in piele, se disipa treptat astfel ca tratamentul actioneaza timp mai indelungat decat alte produse. Stiu ca nu crezi pana nu vezi, da eu am vazut pe pielea mea toate diferentele astea si crede-ma, conteaza si "detaliile" astea, nu doar minoxidilul!

    RăspundețiȘtergere
  27. Va salut ! eu folosesc de aproximativ 4 luni si un pic kirkland 5% minoxidil... Hai sa va spun cum a functionat la mine pana in momentul de fata.
    In prima luna de tratament parul imi cadea la fel nici o schimbare.. In luna a 2-a observasem mici firisoare de par crescand in fata in zona V-ului si parca de la V in sus nu mai era asa rar... in schimb tot mai cadeau ceva fire.. tin sa precizez ca incepusem sa fac matreata, coji fine, mi se usca exagerat pielea capului, eu care de obicei ma confruntam cu piele-par gras acum era invers... In luna a 3-a deja ramasesem surprins parul era mai des fata de inceputul tratamentului si culmea de cand ma stiu nici la 20-de ani(acum am 28) nu imi cadeau asa putine fire de par, si de ce spun asta, pai din cauza matretii care aparea la 2 zile dupa ce ma spalam pe par, trebuia sa ma pieptan foarte intistent si apasat sa mai dispara din acele cojite-matreata care se tot forma intruna.. si din aceasta cauza chiar si asa cu acel pieptanat insistent nu imi cadeau mai mult de 10 fire de par(daca faceam treaba asta inainte imi cadea juma de par din cap) la spalare ce sa mai spun undeva in jur de 50(inainte peste 200 poate chiar mai mult) A si inca ceva spre sf lunii a 3-a incepusera mancarimile in cap, mai ales in timpul somnului.. erau nocturne.. In luna a 4-a dand vina pe mancarimi si scarpinat mai imi cadea parul... matreata, spre sf lunii m-am decis sa cumpar un sampon mai bun si am luat Nizoral, am vz ca il laudau multi, ma spal cu el din 3 in 3 zile.. ce sa zic parca e un pic mai bine, nu mai am asa mancarimi, matreata...totusi se mai formeaza din cauza solutiei de par.. dar parul a inceput sa imi cada iar..deci de la inceputul lunii a 4-a momentan am inceput luna a 5-a imi cade destul de mult mai ales dimineata la primul pieptanat in jur de 100 de fire pe zi, la spalarea parului nu am probleme, inca nu imi cade ca inainte..
    In momentul de fata parul este mai des in comparatie cu acum 5 luni dar de ce a functionat la un moment dat iar apoi a inceput din nou caderea parului asta nu inteleg.. sa mai confruntat cineva cu aceasta problema? ce sfat imi recomandati, mai am 2 sticlute din solutia de kirkland daca pana la sf lor situatie nu se imbunatateste am incheiat si cu asta.. desii altceva mai costisitor sincer nu imi permit :(

    RăspundețiȘtergere
  28. Salut, aleczs! Am experimentat si eu "deceptia" ta - sa folosesti un produs, sa vezi rezultatele dorite, ca apoi sa revina problema si produsul sa nu-si mai faca efectul. E frustrant, mai ales cand nu intelegi fenomenul. Eu am descoperit explicatia, in cele din urma. Problema noastra se leaga de testosteron, iar faptul ca tratamentul tau nu mai are nici un efect e din cauza testosteronului. Minoxidilul nu e f clar decoperit cum exact actioneaza, dar se stie ca stimuleaza cresterea parului. Produsele ca kirkland sunt pe baza de minoxidil, dar nimic mai mult. Deci problema testosteronului ramane si are repercursiunile cu care te confrunti tu - produsele care in prima faza functioneaza, in final se dovedesc a fi inutile. Iti recomand Spectral DNC(-L), nu doar pt k l-am folosit si-l folosesc, ci pt ca in tot timpu asta cat am avut problema cu parul m-am tot documentat si am descoperit ca Spectralu' asta contine un inhibator de testosteron(anti-DHT), pe care kirklandu sau rogaine-ul nu-l au, si asta il face sa nu-si piarda eficienta. Si inca o treaba - stiti de ce produsele astea doar cu minoxidil au efect numai in zona vertex?! Pentru ca acolo e singura zona a scalpului unde testosteronu nu actioneaza si nu poate combate efectele minoxidilului. Spectralu, pt ca are si anti-DHT pe langa minoxidil, actioneaza pe tot scalpu, nu doar vertex, pt ca combate problema testosteronului;) Pretty cool, huh?:)) Stiu ca nu e funny, dar e interesant, cel putin pt mn a fost, dupa ce am descoperit toate explicatiile astea, mi-a fost mai usor sa inteleg de unde mi se trage problema si cum anume actioneaza un produs sau altu. Legat de sampon, nu stiu in ce masura Nizoralul si Kirklandu sunt concepute ca tratament compus, adica samponul sa completeze efectele tratamentului. Pentru Spectral exista sampon si balsam Revita, care te scapa de efectele alea secundare de coji si iritatii, contine cateva ingrediente din Spectral si altele noi care completeaza tratamentul(celule stem extrase natural care actioneaza ca cele umane, spre exemplu). Ca pret, Spectralu e 150 tratament pt o luna. Ar fi putin aiurea sa-ti garantez ca asta te va scapa sigur de problema, dar o sa fac asta, pe baza explicatiilor de mai sus si pe baza experientei mele proprii si nu numai. Diferentele sunt evidente si concrete intre produse. Bafta!:)

    RăspundețiȘtergere
  29. bodo1978,multumesc pt lamurire, sa inteleg ca Spectralul DNC(fara L, nu am chelie ca in palma, si am inteles ca dnc-l e cremos sau ceva de genu...) impreuna cu samponul revita sau revita cor, e cel mai bun medicament la ora actuala impotriva cheliei.
    Spune-mi si mie cum folosesti spectralul DNC am vazut ca are un pufici, nu e cu pipeta, sau e spuma ca rogaine, si doza pt 1 luna chiar ajunge sau te tine mai putin de 1 luna... La un adica 200 de ron pe luna (tratamentul pt par +samponul) nu e pentru buzunarul ori-si-cui, :cry:
    Ca tratament am vazut ca mai exista si Propecia acele pastile minune dar periculoase... la pret ar fii tot ca tratamentul cu spectralul dar riscul e mult mai mare asa ca... :roll:

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca il folosesti cum trebuie, cum e indicat, iti ajunge o luna. Da, are un pulverizator si aplici cate 10 pufuri de alea pe scalp si masezi putin, dupa care te speli bine pe maini si lasi sa se usuce cel putin o ora si abia dupa aia porti sapca sau te culci(daca nu e uscat, ti se ia pe perna, pe fatza cand dormi). Aplici dimineata si seara cum ti-am zis si cu samponul Revita te speli zilnic, cel putin in prima perioada de tratament, da ca sa ai rezultate, ideal ar fi zilnic, pt ca si ala are in compozitie chestii care completeaza tratamentul DNC. Il comanzi de pe site de la DS Laboratories.ro si iti ajunge a doua zi coletul. Despre pastilele alea nu stiu ce sa-ti zic, e tristut sa bagi p gura ceva ce n-ai cum sa stii ce efecte adverse are, la solutiile alea macar vezi direct pe piele daca doamne fereste iti provoaca arsuri sau bube sau mai stiu eu ce. Si nu e cazul, o sa citesti mai multe pe site la ei. Sper sa revii cu un feedback pozitiv dupa ce folosesti produsul. Numai bine;)

    RăspundețiȘtergere
  31. tocmai m-am tuns 0 deoarece imi cadea parul groaznic si nu puteam sa scap de matreata(coji), a incercat cineva tratament cu ulei de ricin? am auzit ca e mama leacurilor tratamentul cu ricin... dar pt barbati functioneaza? :?:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ulei de ricin si galbaus de ou de casă! !
      La mine a functionat!!
      E ieftin si merită încercat!
      Nu ai nimic de pierdut!
      Mi l-a recomandat o dna frizerita care avusese probleme grave cu parul!!

      Ștergere
    2. Apa de ploaie. Nu exista nicio dovada stiintifica ca opreste caderea parului.

      Ștergere
  32. bodo1978 scrie:Iti recomand Spectral DNC(-L), nu doar pt k l-am folosit si-l folosesc, ci pt ca in tot timpu asta cat am avut problema cu parul m-am tot documentat si am descoperit ca Spectralu' asta contine un inhibator de testosteron(anti-DHT), pe care kirklandu sau rogaine-ul nu-l au, si asta il face sa nu-si piarda eficienta. Si inca o treaba - stiti de ce produsele astea doar cu minoxidil au efect numai in zona vertex?! Pentru ca acolo e singura zona a scalpului unde testosteronu nu actioneaza si nu poate combate efectele minoxidilului. Spectralu, pt ca are si anti-DHT pe langa minoxidil, actioneaza pe tot scalpu, nu doar vertex, pt ca combate problema testosteronului;)



    DHT-ul afecteaza toata partea de sus, asa cum se vede pe NW scale http://www.regrowth.com/hairloss-guide/ ... _scale.cfm.

    Legat de anti-DHT, nu stiu ce sa zic. Eu n-am gasit nimic pe internet in afara de tratamente orale (gen Propecia, Proscar). Poate ne dai un link ceva.

    RăspundețiȘtergere
  33. aleczs scrie:tocmai m-am tuns 0 deoarece imi cadea parul groaznic si nu puteam sa scap de matreata(coji), a incercat cineva tratament cu ulei de ricin? am auzit ca e mama leacurilor tratamentul cu ricin... dar pt barbati functioneaza? :?:



    Eu am fost la d-na dermatolog Leventer cu problemele astea doua si mi-a spus clar ca tunsul scurt n-are nicio treaba. Ba, dimpotriva mai adaugi un factor de risc - razele soarelui, care vor duce si mai mult la uscarea pielii. Uleiul de ricin nu face altceva decat sa-ti dea si mai mult peste cap activitatea seboreica.

    Incerca Nizoral. E foarte bun, insa nu exagera cu el. De asemnea, vezi si:

    Samponul Kelual DS este indicat in stari peliculare severe recidivante asociate cu inrosire si iritatii ale scalpului. Formula sa contine 2 activi microbieni complementari, Ciclopiroxolamina si Piritionul de Zinc a caror eficacitate clinica a fost stabilita stiintific prin studii asupra Malassezia - ciuperca direct implicata in aparitia matretii.

    Samponul Kelual DS este agreabil la utilizare gratie texturii onctuoase si delicat parfumate.

    RăspundețiȘtergere
  34. http://divineskin.com/spectralDNC-L/spe ... ctive.html

    Ideal ar fi sa citesti cum actioneaza toate ingredientele acelea continute de tratament, nu doar <> legat de DHT.

    RăspundețiȘtergere
  35. si eu am avut probleme cu caderea parului si am folosit mai multe produse dar fara succes si hair grow de la teleshopping etc...am descoperit kirkland minoxidil si pot spune ca are efecte vizibile si pretul este ok, mai multe detalii despre remedii si tratamente legate de caderea parului puteti discuta pe [RECLAMA!Link indepartat}

    RăspundețiȘtergere
  36. Prezentare Minoxidil Extra Strength For MenProdusul comercializat de noi se numeste MINOXIDIL EXTRA STRENGTH FOR MEN si este produs de compania farmaceutica Pfizer, sub marca Kirkland Signature.Ingredientul activ al acestui medicament este minoxidil de 5%.Produsul vine sigilat din fabrica.

    Tratamentul pentru 3 luni Minoxidil EXTRA STRENGTH FOR MEN contine 3 sticlute de 60 de ml de solutie minoxidil 5% (o sticluta de 60 ml ajunge pentru fix 30 de zile),iar cel pt 6 luni , 6 sticlute si o pipeta aplicatoare cu gradatie la 1ml si instructiunile de utilizare.Minoxidil Extra Strength For Men de la Kirkland Signature poate fi achizitionat intr-o cantitate care sa asigure tratamentul pentru cel putin 3 luni iar primele rezultate vizibile apar dupa minim 2 luni de utilizere.

    Instructiuni de utilizare:
    Se aplica pe pielea capului de doua ori pe zi cate 1 ml, cu ajutorul pipetei aplicatoare, pe aria de scalp care este afectata de caderea parului. Pentru a fi eficace tratamentul trebuie urmat fara intreruperi.
    Caderea parului inseamna pentru multi barbati un proces foarte traumatizant ce le distruge increderea in sine, afectandu-le in mod nefast viata sociala. Conform unor studii epidemiologice efectuate in SUA, circa 85% dintre americani vor suferi intr-o oarecare masura din cauza caderii parului pana la varsta de 50 de ani, iar pentru un sfert dintre acestia durerosul proces va incepe inainte de 21 de ani. Responsabila de pana la 95% din cazurile de cadere a parului la barbati este o boala numita alopecie androgenica.

    Mod de manifestare
    Barbatii care sufera de alopecie androgenica au de obicei o distributie specifica a zonelor de scalp fara par.Debutul bolii este gradual.Pacientii pot observa pierderea firelor de par in zonele laterale ale fruntii, modificandu-se astfel linia frontala de insertie a parului.Alteori procesul de pierdere a parului poate debuta la nivelul vertexului (in varful capului) sau cele doua procese se pot desfasura concomitent.Tratament La ora actuala, in Romania,SUA si UK, pentru tratarea persoanelor ce sufera de alopecie androgenica, este aprobat un singur medicament pentru uz extern: minoxidilul. In Romania se gaseste pe piata doar minoxidil 2%, care nu este destul de puternic pt a avea efect asupra barbatilor, ci doar la femei.Acesta este singurul medicament care si-a dovedit eficacitatea si siguranta folosirii in studiile clinice efectuate de catre medicii cercetatori

    Pret : 30roni 1 bucata(tratament 1 luna)
    90 roni 3 bucati(tratament minim recomandabil - 3 luni)
    170 roni 6 bucati(tratament - 6 luni) Pentru mai multe bucati negociem.
    Pretul produselor noastre este cel mai mic de pe piata,nu le veti mai gasi in Romania la acest pret sau mai mic.Acest lucru se datoreaza distribuitorului nostru direct din SUA, fara alti intermediari si faptului ca suntem noi pe piata si putem oferi produsul la cel mai scazut pret. Va asteptam cu comanda d-voastra pe []

    RăspundețiȘtergere
  37. u am inceput sa folosesc tratamente impotriva caderii parului de cativa ani , pot spune ca Rogaine este cel mai eficient pt mine , am avut rezultate bune .. ca si parti negatve cand intrerup pt o perioada mai mare de timp gen jumate de an - un an apar probleme , in rest nu am observat alte efecte , iar de cumparat am gasit preturi bune pe okazii si pe rogaineautentic.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Salut si eu am inceput sa folosesc kirkland de aproximativ 5 zile, si ca o prima reactie am observat ca mi s-a format o pojghita pe scalp ceva gen matreata, iar in mometul cand trag de par pica, nu stiu ce sa fac sa mai continui tratamentul sau nu, sau sa ma spal mai des la cap dar cam in urma cu 2 ani am fost la un dermatolog si mi-a recomandat sa ma spal de maxim 2 ori pe saptamana acum eu ca sampon folosesc alpecin c1 este recomandat impotriva caderi parului...daca a mai intampinat cineva aceasi problema il rog sa imi spuna ce soluti a gasit ...si inca o mica paranteza eu folosesc kirkland pentru zona frontala am citit mai multe despre produs si am vazut ca nu prea ar avea efecte in zona v-ului, a vazut cineva progrese in aceasta zona?...va salut!

    RăspundețiȘtergere
  39. alexandrudrg, esti intr-o situatie ca si mine si prin care am trecut si eu.
    Legat de caderea parului dupa 1luna maxim 2 luni atunci vei simti diferenta daca functioneaza si in zona frontala.. poi tot cam dupa 1-2 luni vei vedea mici firisoare de par pe marginea liniei parului (stanga-dreapta in cazul meu), iar acum partea cea mai stresanta , acele coji, matreatza..piele exfoliata etc..la inceput inainte sa folosesc kirklandu eu aveam un par gras se ingrasa f repede, apoi dupa inceperea tratamentului,incet-incet pielea capului incepea sa se usuce..la 3 luni aparusera mancarimi insuportabile , noaptea in somn.. ziua, la 4 luni deja aveam o piele fff uscata, m-am interesat la un dermatolog de pe un forum si mi-a recomandat o solutie din farmacie Asorian (10lei) mie mi-a fost recomandata sa o folosesc de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani din cauza pieli capului care se cojea intr-una si vad ca a functionat de 3 saptamani de la ultima folosire pielea nu se mai exfoliaza.
    sa ai multa bafta !

    RăspundețiȘtergere
  40. pt cei care folosesc minoxidil recomand sa folositi samponul NIzoral, se gaseste in farmacii ,costa 27 de lei,bine in functie de farmacie,am vazut mai sus k cineva foloseste alpecin c1...da este bun impotriva caderii parului,l-am folosit,nu da rezultate prea multe, dar dc folosesti deja un tratament umpotriva caderii parului,ar trebui sa mergi doar pe unul,nu se stie ce efecete pot avea in urma combinarii,se pot anula reciproc,
    oricum in urma folosirii minoxidilului apar acele mancarimi si exfolieri ale pielii ,la mn doar cu nizoral s-a mai ameliorat.folosit 2-3 p sapt.si in fiecare zi ma clatesc dupa cateva ore dupa ce folosesc minoxidil pur si simplu cu putina apa calduta intr-un vas in care storc putina zeama de lamaie.ciotricile au un efect bun in circulatia sangelui ,iti revigoreaza pielea scalpului ,asta pt k nhu poti folosi sampon in fiecare zi si de 2 ori pe zi:)
    sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  41. salut, folosesc de 3 saptamani kirkland minoxidil, cand am inceput tratamentul parul imi pica foarte mult, acum dupa 3-4 saptamani nu vad nici o ameliorare, am inteles ca e o reactie normala deoarece substanta activa actioneaza asupra firelor de par slabe avand rolul de inlocuirea lor cu unele mai puternice...nelamurirea mea este daca e o reactie normala sa continuie sa imi pice parul la fel de mult si acum...daca s-a mai lovit cineva de aceasi problema il rog sa imi dea un sfat, eu ma gandesc sa mai continui o saptamana si daca situatia nu se schimba, sa renunt ...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  42. Baga mare inainte! Faptul ca-ti cade insemna ca tratamentul are efecte si ca firele batrane lasa locul celor tinere. Nu intrerupe tratamentul, decat daca dai in matreata sau mancarimi excesive! Primele rezultate se vad abia la 6 luni, insa sa nu te astepti la ceva spectaculos. Minoxidilul merge bine in vertex. In partea frontala, aleluia cu parul cazut. Transplantul e singura solutie.

    RăspundețiȘtergere
  43. mc pt sfat...eu il folosesc pt partea frontala si de aici imi pica parul ca naiba chestia e ca eu vreu sa previn chelia pt ca in ultimi 2-3 ani chiar mi s-a rarit si veurile din fata sau adancit incerc sa il pastrez pe asta care il am dar daca continua sa pice asa si nu or sa iasa firele puternice atunci nu e de bine:)))...

    RăspundețiȘtergere
  44. In partea din fata firele se atrofiaza mult mai repede decat in vertex. Odata atrofiata radacina, nu mai are ce iesi. In sensul asta am zis ca nu prea e util Minoxidilul in partea frontala. Cu toate astea, el tine in viata firele care nu au pierit complet. Deci, continua tratamentul pe toata suprafata afectata. In cel mai fericit caz, o sa dai timpul inapoi cu 1-2 ani. Vezi cum erai in poze acum 2 ani.

    Din ce m-am documentat eu, inteleg ca etapele caderii parului sunt: subtierea/degradarea > caderea firului > atrofierea radacinii. Atrofierea radacinii aparare la 1-2 ani de la caderea firului de par. Deci, daca iei masuri pana la aceasta ultima etapa, mai ai sanse sa salvezi ceva.

    Incearca si Propecia.

    Stefanno

    Mesaje: 14
    Membru din: 13 Oct 2010, 11:18

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu am utilizat atat Rogaine cat si Kirkland. In ambele situatii dupa 4-5 luni nu am mai suportat produsul. Acum sunt pe Kirkland. Am redus la o aplicare pe zi (seara), insa dimineata ma mananca pielea capului ingrozitor si obligatoriu trebuie sa ma spal pe cap. Folosesc Kelual DS si nizoral asa cum au mentionat si cei de pe forum, insa este clar ca pielea capului respinge Kirkland. Din cauza scarpinatului, am ajuns sa am rani in cap si, cu atat mai putin, pot continua tratamentul acum, riscul unor efecte adverse fiind si mai mare. Am fost si la dermatolog si s-a ingrozit cand i-am spus ca ma spal zilnice de 2 ori pe cap. Normal ar fi de 2-3 ori pe saptamana.

    Interesant e ca mai aveam jumatate de tub de Rogaine si, utilizandu-l acum, am observat ca e mai usor tolerat decat Kirkland. Cred ca e si datorita faptului ca la Rogaine pui mai putin lichid decat la Kirkland. Acum nu stiu daca sa comand din nou Rogaine si sa le alternez sau sa intrerup definitiv tratamentul.

    RăspundețiȘtergere
  46. Inseamna ca esti intro faza incipienta de alopecie, daca iti permiti sa il iei o data pe zi si sa sari cateva zile, sa intrerupi tratamentul fara probleme. U lucky! 8-) Eu folosesc acum Spectral si desi am rezultate foarte bune, mi-e teama sa reduc la o singura aplicare, sa nu stric tot :roll: dupa experientele trecute cu alte produse am devenit obsedat de par :mrgreen:

    RăspundețiȘtergere
  47. buna cine ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna c sampon trebuie sa iau ca mati ametit cu sampoanele astea ... datimi si mie un sfat si daka vrei bagati idul ingerfara.suflet sa tiem legura cine vrea .. io sunt din botosani si am 21 de ani va pwp

    RăspundețiȘtergere
  48. Efecte adverse de la Minoxidil (Rogaine)
    Ce efecte adverse ati avut de la Minoxidil? In special, ma intereseaza in cazul in care folositi Rogaine.

    RăspundețiȘtergere
  49. Salut
    Eu folosesc Kirkland Minoxidil 5% de vreo luna.Am inteles ca dupa 3 luni ar trebui sa apara efecte dar eu sunt foarte ingrijorat pentru ca de cand il folosesc imi cade parul si mai tare de pe zona pe care aplic solutia ,astfel ca mi s-a format chiar o mica chelie in zona respectiva.Pe langa asta fac o matreata destul de urata,mai exact mi se desprind bucatele de piele de p scalp.Sincer,nu stiu ce sa cred...
    Nu am vrut sa te sperii, eu doar iti spun ce efecte are asupra mea.Sper totusi ca in final sa isi faca efectul si sa mi se regenereze parul.:)

    RăspundețiȘtergere
  50. salut, si eu folosesc kirkland minoxidil, la inceput am fost la fel de ingrijorat ca tine, imi cadea parul mult mai mult si aveam cojite in cap, acum am trei luni de cand il folosesc si sa stii ca da rezultate, l-a mine chiar s-a mai indesit si parca nu mai pica asa mult, eu il folosesc si pt zona frontala unde se spune ca nu prea actioneaza foarte bine, acum sa nu iti imaginezi o schimbare radicala dar oricum e spre bine , in schimb si acum mai am probleme cu mancarimile din timpul sonului, asa ca mergi inainte;)

    RăspundețiȘtergere
  51. Ce parere aveti despre Minoxidil 12,5% + Acid Azelaic.
    http://www.belgraviacentre.com/minoxidil125/

    Iata prezentarea producatorului (traducere google translate)

    Minoxidil 12,5% + Acid Azelaic este disponibil de la Centrul de Belgravia prin vizitarea centrului pentru o consultatie gratuita sau completarea unui formular on-line de diagnostic pentru Belgravia, la scară mondială poştă-ordinul de serviciu. O Introducere a Minoxidil 12,5% + Azelaic Acid Smântână

    Minoxidil 12,5% cu acid azelaic (AA) cremă conţine Minoxidil 12,5% şi 5% acid azelaic şi a fost dezvoltat exclusiv de Farmacie Belgravia pentru a trata cazurile rezistente de pierdere de sex masculin şi feminin parului Alopecia areata şi, printre alte condiţii. Deoarece Minoxidil este dependentă de doză, 12,5% de pregătire este în majoritatea cazurilor, în special benefice în domenii care includ temple, fruntii, sau, în unele cazuri, patch-uri de pe vârful sau coroana. Minoxidil 12,5% + AA este, de asemenea, benefic pentru aceste zone, deoarece este uşor de aplicat datorita texturii sale groase.
    Cum Are Minoxidil 12,5% cu Azelaic Acid 5% Locul de muncă?

    Minoxidil actioneaza ca un vasodilatator şi fluxul de sange creste la radacinile firelor de par care incurajeaza cresterea parului. Acid Azelaic este o substanţă naturală găsită în anumite cereale integrale şi în cantităţi minime în corpul uman. Acte Azelaic Acid ca un inhibitor al enzimei 5 alfa reductaza, care transformă testosteronul în dihidrotestosteron (DHT). DHT este responsabil pentru deteriorarea foliculilor de par si limitarea creşterii. Această reducere de DHT in scalp incurajeaza cresterea parului.

    Amestec de minoxidil şi acid azelaic este foarte complementar. Sânge minoxidil asigurarea este suficient de a fi livrate foliculi, şi acidul azelaic asigurându-vă că sângele este într-o stare apt pentru a asigura cresterea sanatoasa a parului.
    Putea Minoxidil 12,5% + AA fi Utilizat Cu Orice Alte Medicamente?

    Peste ani de tratare a mii de suferinzi de cadere a parului, Belgravia, a constatat ca o combinatie de mai mult de un medicament asigură cele mai bune rezultate. Minoxidil 12,5% AA + poate fi folosit alături de Propecia sau minoxidil 5% + MPG , precum şi Vitalics Frizerie şi ale noastre "relee de detonare", pentru a asigura cele mai mari şanse de maxim re-creştere.
    Lateral Efecte

    Ca si alte medicamente pot exista efecte secundare de la utilizarea de Minoxidil 12,5% + AA pentru pierderea parului. În ultimii zece ani, de tratare a zeci de mii de bărbaţi şi femei la Centrul Belgravia, cu minoxidil se estima în mai puţin de o sută ( 1%) incidentele de efecte secundare . Efectele secundare au variat de la o creştere uşoară de păr facial, dureri de cap, erupţii cutanate şi palpitaţii. Toate au fost uşoare şi nu avea nevoie de tratament medical. Acestea fie diminuat intr-un timp scurt, în timpul utilizării minoxidil, sau la scurt timp după încetarea utilizării de minoxidil.

    În cazul în care cresterea parului uşoară în zonele nedorite este experimentat de la 12,5% minoxidil + AA (cum ar fi fata), farmacie Belgravia poate prescrie o crema FDA a aprobat dovedit a reduce creşterea părului în zonele de aplicare.

    12,5% minoxidil şi acid azelaic de 5% este un tratament PRESCRIPTION-dezvoltate doar de la farmacie Belgravia. IT este disponibil in exclusivitate de la Centrul Belgravia TRICHOLOGICAL.

    Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina noastră de minoxidil Minoxidil 5% + MPG pagina

    RăspundețiȘtergere
  52. Traducerea este groaznica. Mai bine lasai citatul in engleza.

    Testele clinice au demonstrat ca o concentratie mai mare de 5% nu imbunatateste rezultatele, ci doar creste riscurile de efecte secundare.

    RăspundețiȘtergere
  53. Ce stiti despre dependenta parului dupa utilizarea indelungata a minoxidilului. Stiu ca dupa o utilizare indelungata a minoxidilului si stoparea tratamentului parul cade si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  54. Intr-adevar, parul castigat cu tratamenele pe baza de minoxidil va cadea in cazul in care tratamentul se intrerupe (cca. 3 luni). Nu se poate vorbi de o dependenta a intregului par de minoxidil.

    RăspundețiȘtergere
  55. Este vreo diferenta calitativa intre Rogaine (Spuma) si Minoxidil in forma lichida? La pret e de 3 ori mai scump Rogaine si nu stiu daca se justifica.
    Am incercat sa gasesc raspunsuri de ceva vreme la aceasta intrebare, insa nicaieri nu gasesti.
    Cu ce este mai eficient Rogaine fata de Kirkland?

    RăspundețiȘtergere
  56. Ambele au aceeasi substanta activa - Minoxidil 5%. Spuma ajunge mai bile la piele daca ai parul scurt. Daca ai parul lung, cred ca varianta cu pipeta e mai buna.
    Cred ca aici se rezuma diferentele intre cele doua produse.

    RăspundețiȘtergere
  57. Am citit pe niste forumuri ca Rogaine ar fi cu 25% mai eficient in cazul in care s-ar folosi impreuna cu Retin A. Retin-A si Rogaine. Explicatia ar fi ca Retin A ar imbunatati absortia de minoxidil. Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu este absolut obligatoriu ca o absortiei mai buna de substanta activa (in cazul de fata minoxidil) sa duca neaparat la efecte mai bune. In plus, riscul unor efecte adverse creste.
    In principiu, trebuie respecate indicatiile producatorului.

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu stiu daca Retin A sau Retinol e acelasi lucru, insa Spectral DNC-L are in compozitia sa pe langa 5% Minoxidil si Retinol:

    Spectral DNC-L - 60 ml
    Ingredient activ: Minoxidil 5%
    Alte ingrediente: Xanthan Gum; PEG-100; Isopropyl Palmitate; Octadecyl Alcohol; Hexadecanol; Glycerin Monostearate; White Camphor Oil; Oleanolic Acid, Silicon Oil; Propylene Glycol; Proprietary Nanosome Dispersion of Verbascoside, Flax Seed Extract Standardized with Secoisolariciresinol Diglucoside, and Serenoa Repens (Saw Palmeto) Extract; Procyanidin B-2 and C-1; Adenosine, Retinol; Vitamin and Mineral Complex; Ivy (Hedera Helix); Hops (Humulus Lupulus); Diaminopyrimidine Oxide (Aminexil), Piractone Olamine; Emu Oil; Menthol; Arginine; Copper Tripeptide, DMDMH; Methyldibromo Glutaronitrile; Phenoxyethanol.

    RăspundețiȘtergere
  60. In toamna anului trecut, disperat de inaintarea tot mai mare a cheliei in partea din fata, am decis sa incep tratamentul cu minoxidil (Rogaine Man 5%). Dermatologul mi-a recomadat Propecia, insa vazand efectele adverse pe internet, am decis sa stau in banca mea.

    Dupa 3 luni, rezultatele au fost peste asteptari, reusind sa recuperez o buna parte din parul pierdut in ultima vreme, mai ales in partea de mijloc. Am continuat cu perseverenta tratamentul, chiar daca rezultatele n-au mai fost la fel de spectaculoase, dar macar am mers pe ideea sa pastrez ce am. :D

    Problema a aparut in luna iunie anul asta cand a inceput sa mi se inroseasca scalpul. Initial am zis ca este de la soare, avand si parul foarte mic. Roseata a inceput sa se extinda si dupa vreo doua saptamani, m-am trezit numai cu coji in cap si cu o mancarime groaznica de incepusem sa-mi fac rani scarpinandu-ma.

    M-am dus la dermatolog care mi-a spus ca am Dermatita Seboreica si mi-a dat tratament Kelual DS. De asemenea, mi-a sugerat sa intrerup tratamentul cu minoxidil, lucru pe care l-am aflat si din prospect. Problema e ca nici acum n-am scapat de dermatita, iar rezultatul intreruperii Minoxidilului e ca am ajuns tot la nivelul de anul trecut.

    Prin urmare, din experienta mea, pot sa spun ca este 100% adevarat ca intreruperea Minoxidilului pentru patru luni duce la pierderea totala a ceea ce s-a castigat :cry:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foloseste sapun cu sulf pentru dermatita si continua tratamentul cu minoxidil preferabil spectral

      Ștergere
  61. Incearca sa schimbi tratamentul pentru dermatita daca acesta nu da rezultate si reincepe tratamentul cu minoxidil imediat ce poti! De altfel, sunt numeroase marturii in sensul ca dupa reluarea tratamentului rezultatele sunt mult mai bune. Perseverenta este cheia succesului! Asa ca incearca sa nu mai faci pauze mai mari de 1-2 luni si continua cu minoxidil.

    RăspundețiȘtergere
  62. Am inceput sa folosesc Hair grow, insa imi provoaca mancarimi foarte puternice. Mie sa nu fac rani. A mai patit careva?

    RăspundețiȘtergere
  63. personal am incercat rogaine 5% spuma si functineaza extraordinar in partea din fata. practic linia frontala a reaparut unde nici nu ma asteptam. chelia imi avansase foarte mult. dezavantajul este ca nu e foarte ieftin, trebuie sa te dai zilnic, si unde mai pui ca este si toxic pentru organism. daca o sa va faceti analizele la ficat dupa 2-3 luni de utilizare a orcarui tratament de acest tip, sa nu ramaneti surprinsi in cazul in care transaminazele sunt crescute. de aceea recomand folosirea unor hepatoprotectoare pe durata aplicarii tratamentului.

    RăspundețiȘtergere
  64. eu personal m-am dat cu multe si ieftine si scumpe inclusiv crescina 700 pentru barbati nu se regenereaza cu nimic iar ca un sfat pentru cei carora doar le cade putin parul Vichy Dercos Aminexil e de ajuns...minoxidilul este pentru cheliosii adevarati :))iar aminexilul nu trebuie administrat tot timpul ca minoxidilul...si-a facut treaba l-ai lasat

    RăspundețiȘtergere
  65. Eu folosesc minoxidil de vreo un an jumate.Am inceput cu Alopexy care are 2% minoxidil si l-am folosit 2 luni apoi am trecut pe minoxidil 5% si am folosit si kirkland si rogaine iar dupa parerea mea nu este absolut nici o diferenta intre ele (ca eficienta). La rogaine care este spuma nu imi ajungea 30 zile (ci 26-27 zile) asa cum imi ajungea la kirkland care fiind solutie lichida se aplica foarte precis cu o pipeta cate 2 ml pe zi iar in tub sunt fix 60 ml. inca un avantaj la kirkland este ca fiind intr-un tub de plastic l-am luat de fiecare data cu mine cand plecam din tara pe cand la rogaine (fiind spuma) nu poti sa-l iei la bagajul de mana.
    Ca si rezultate eu sunt foare multumit iar faptul ca trebuie sa continui tratamentul pentru a mentine rezultatele nu este o problema pentru ca a devenit deja o rutina si de fiecare data cand ma spal pe dinti (dimineata si seara) ma dau si cu minoxidil.
    Eu prefer varianta kirkland pentru ca este mai ieftina si da aceleasi rezultate si cumpar de pe site-ul www.minoxidilromania.ro pt ca sunt foarte seriosi si prompti cu livrarea.
    Pentru cei care vor sa incerce tratamentul cu minoxidil sa nu se astepte la minuni peste noapte. Dureaza minim 2-3 luni pana se vad primele rezultate si FOARTE important de stiut este ca in primele 2 saptamani o sa observati o cadere mai accentuata a parului dar sa nu va speriati pt ca este normal.

    RăspundețiȘtergere
  66. salut! stie careva care sunt reactiile adverse ale tratamntului cu minoxidil? ma refer in special la reactiile din interiorul organismului.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  67. Pot sa stau cu parul la soare daca folosesc minoxidil?in prospect scrie sa evit contactul cu soarele dar ma gandesc ca daca folosesc o palarie de soare nu ar fi o problema..va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  68. Ce fel de minoxidil folosesti? Pe prospectul de la Kirkland si Rogaine nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  69. Sal eu muncesc in Italia si am fost la un medic dermatolog in roma, țin sa mentionez ca sunt de sex masculin mia recomandat minoxidil 2% vitamina d+ niste pastile pentru acnee o loziune de par nu stiu sigur la ce ajuta dar da o senzatie de mentol si un sampon delicat pe baza de ulei masline si numai dupa o luna de tratament mi-a aparut foarte multe fire de par. Deci cel mai bine mergeți prima data la un dermatolog si in funcție de ce tip de alopecie sau alte probleme, va va da un tratament specific dumneavoastră nu mai urmăriti sfaturi babesti sau ce va recomanda prieteni pentru ca fiecare avem organismul diferit succes .

    RăspundețiȘtergere
  70. Salut baieti,

    Hai sa va povestesc si eu experienta mea cu Minoxidil-ul 5%. Functioneaza mai bine daca te apuci de el la primele semne. Sa fi avut mintea de acum ma apucam de el cu ani in urma. Apoi, daca te apuci de el, te tii. Pe viata. Sau cat intentionezi sa ai par pe cap. Cum te lasi, la 1-2-3-4 luni incepe sa cada iar. Si cade nene. Suficient cat sa-ti dai pumni in cap ca te-ai lasat. Eu odata ce-am obtinut rezultatele dorite m-am lasat, mi-a cazut tot la loc. Apoi iar m-am apucat. Cand am obtinut iar ce-am vrut am inceput sa ma dau doar odata pe zi, ca ma deranja de 2 ori pe zi. Iar a inceput sa-mi cada. Pana am inteles ca e pe viata treaba. Sau pana se inventeaza ceva mai bun. Ca sfaturi v-as da asa:
    - Folositi de 2 ori pe zi minoxidil 5%
    - Scopul e sa ajunga solutia pe scalp, nu pe par, asa ca masati usurel si cu rabdare
    - Lasati solutia sa actioneze 1 ora, inainte sa va culcati sau sa va aranjati parul
    - Spalati-va pe cap la minim 4 ore dupa aplicarea solutiei
    - Folositi de asemenea o perie de lemn pentru aranjarea parului, sau de os daca gasiti. Sunt mult mai bune decat plasticele.
    - Gasiti un sampon care sa va ajute ( la mine e Nivea Men anti dandruff) si folositi-l odata la 2 zile, in felul asta evitati depunerile, cojitele si mancarimile.
    - Folositi si un balsam de par
    - Rabdare si tutun, primele semne apar dupa 2-3 luni, ceva mai vizibil dupa 6-7 luni
    - Nu aruncati banii pe prostii, folositi EBAY pentru aprovizionare, eu iau Kirkland e foarte bun produsul. Pt restul platiti si brandul. Daca tot e pe viata sa nu fie scump zic.
    - Folositi vitamine de par primavara si toamna, cand e predispus parul la cadere. Eu iau Doppelherz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa te sai cu Minoxidil de 2 ori pe zi chiar si dupa un an de zile de tratament?

      Ștergere
  71. Eu folosesc de 3 luni , la recomandarea medicului Hairgrow 5 % si sunt foarte multumit, la mine chiar a dat rezultate. Ma spal pe cap o data la 3 zile ( odata cu sampon, odata nu) si nu mi se mai ingrasa nici parul ca inainte cand ma spalam mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia solutie generica 5% ca e de 10 ori mai ieftina!

      Ștergere
    2. faza e ca la inceput da rezultate, dar daca nu-l mai folosesti o perioada incepe sa cada din nou.. si la mine a dat rezultate dar ma enerveaza ca imi ingrasa parul foarte repede

      Ștergere
  72. asa este, daca nu e folosit in mod continuu, caderea parului revine...

    RăspundețiȘtergere
  73. De 9 luni ma dau cu Minoxidil de la Kirkland... Rezultatul ? Am inceput sa chelesc mai rau... Chipurile in primele 2-4 luni cade ca apoi sa creasca... A cazut dar n-a mai crescut... Cred ca mi-au aparut 3 fire mai pe frunte dar din ce aveam parul mai rarut in parti acum am bartai gaurile in scafarlie...

    RăspundețiȘtergere
  74. Salut, haideti sa va spun povestea mea... in urma cu cativa ani incepusem sa dau bani pe sampoane cat mai scumpe, dar fara nici un rezultat asa ca am renuntat, apoi imi faceam masti cu uleiuri, oua si vitamine dar fara mari rezultate. La ora actuala folosesc un tratament intern FORCAPIL de 5 luni ( 120 LEI PE 3 LUNI) si este foarte bun, de 3 luni Minoxidil 5% KIRKLAND pe care il aplic in combinatie cu o ROLA CU ACE (DERMAROLLER) pe care o recomand din suflet, si un sampon solid ieftin dar foarte bun pentru caderea parului din ARDEI IUTE (NATURALINT - 11 LEI / BUC). Rezultatele sunt extraordinare, am recuperat cca 30 % din parul pierdut. La fiecare dus imi fac masaj.

    RăspundețiȘtergere
  75. Eu am folosit Minoxidil Kirkland Spuma si de un an de zile ma chinui cu o dermatitita care acum mi s-a extins si pe fata. Sunt foarte periculoase aceste produse si dintr-o problema dai in doua.

    RăspundețiȘtergere

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.