In viata mea nu m-am spalat cu sampon

Afirmatia ii apartine dl. doctor Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale, intr-un interviu la postul B1 TV. Pentru a afla cu ce inlocuieste dl. doctor samponul si ce tratament recomanda pentru par, urmariti interviul:
Ovidiu Bojor despre caderea parului

4 comentarii:

  1. Leac babesc care n-are nici o legatura cu ce zic altii pe afara... minoxidil, finasteride. Macar omul nu recomanda la narod medicamente scumpe si la fel de ineficiente ca tratamentul cu usturoi si ardei iute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat galbenus de ou mi-a pus mama in cap cand eram mic, acum ar trebui sa fiu afro. E penibil sa crezi ca asa ceva da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tratamente naturiste pentru par:

    - contra caderii parului: 2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie (o fiola de vitamina C care intareste parul); apoi, omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de baie si se sta 45 de minute, dupa care se spala cu sampon;
    - contra caderii parului si a matretii: 500 gr praf de cedru (de la farmacie) + 2 galbenusuri de ou ( in functie de lungimea parului) + cateva picaturi de lamaie.
    Se adauga pe radacini 15 minute, iar apoi se samponeaza. Se repeta o data pe saptamana/ 3 ori pe luna;
    - pentru un par mai des si mai lucios: 1 galbenus de ou +1/2 pahar de chefir sau sana + 1 ceapa rasa fin + putin alcool alimentar. Se aplica pe par si se lasa 2 ore, se samponeaza si nu se usuca cu foehnul. Se repeta de 3 ori pe luna.
    - pentru par subtire si deteriorat: balsam+ 2 linguri smantana + 1/2 lingura de ulei de germeni de grau + 1 lingura suc de lamaie.
    Se omogenizeaza si se intinde pe parul umed dupa spalare, se acopera cu o casca de baie, se sta 15 min. si apoi se clateste. Se aplica 1 data pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se mai poate folosi galbenusul de ou in combinatie cu vitamina A+D2, ca balsam. Se unge si se lasa acoperit cu o folie si apoi cu un prosop, cca. 20 minute, dupa care parul se clateste foarte bine. Rezultatul este uimitor, confera stralucire parului, radacina devine mai puternica.

    RăspundețiȘtergere

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.