SeboderM Sampon cu ketoconazol 2% - alternativa la Nizoral?

Pana de curand, ketoconazol se comercializa in Romania sub denumirea comerciala de Nizoral Sampon - ketoconazol 2%, fiind o marca foarte populara de sampon anti-matreata. Cu toate acestea, acest produs nu se mai gaseste, farmaciile epuizand stocurile de Nizoral Sampon - ketoconazol 2%, iar explicatia in farmacii este ca acesta nu se mai produce aduce (?!).

In Romania este foarte putin popularizat efectul benefic al ketokonazol-ului in alopecie, astfel ca se ajunge inevitabil ca un farmacist sa-ti raspunda la intrebarea Aveti Nizoral? - Nu, insa va putem recomanda produsul X. Numai ca, de cele mai multe ori, se intampla ca produsul X sa nu aiba ketokonazol, ci un alt ingredient activ anti-matreata.

Ce alternativa avem?

Daca folositi ketokonazolul ca tratament impotriva caderii parului, puteti lua in considerare un produs care se comercializeaza pe piata romaneasca sub denumirea de SeboderM Sampon (Chemo Generic)care are acelasi ingredient activ ketoconazol 2% - la fel ca Nizoral.

Administrare: Aplicati o cantitate mica de sampon pe parul ud si masati. Lasati samponul in contact cu pielea capului 3-5 minute, dupa care clatiti. Asigurati-va ca ati spalat pielea, nu numai parul.
Se administreaza de 2 ori pe saptamana, timp de 2-4 saptamani, dupa care se administreaza o data pe saptamana.
Pretul si modul de prezentare: pe diferite site-uri de profil este intre: 30-40 RON/ flacon 125ml

Citeste mai multe despre efectul benefic al ketokonazol-ului in alopecie si despre modul in care acesta este folosit de alte persoane, in combinatie cu alte tratamente impotriva caderii parului (minoxidil, finasteride etc.).

6 comentarii:

  1. Este un medicament generic. In principiu are aceleasi componente active. Dar, la generice intotdeauna poate fi si tzeapa.

    RăspundețiȘtergere
  2. am gasit sampon nizoral pe okazii.ro...deci inca se fabrica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o fabrica, insa farmaciile nu-l mai aduc... nu stim motivele

      Ștergere
  3. Salut,
    Unde poate fi gasit acest sampon? Online nu e disponibl.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu l-am luat de la efarma.ro. E putin mai lichid decat Nizoral (acesta din urma era mai vascos), insa dupa o luna de folosire pare ca face treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am gasit sampon nizoral aici http://www.sampon-nizoral.ro/

    RăspundețiȘtergere

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.