Peruci nedetectabile


In ziua de astazi există medicamente care pot controla eficient anumite forme de alopecie. Alopecia androgenica sau alopecia areata au adesea o solutie sau cel putin pot fi controlate pe termen lung printr-o medicamentatie adecvata.

Cu toate acestea, in cazul anumitor tratamente (e.g. chimioterapia) sau atunci cand s-a intarziat prea mult cu tratamentul, alopecia este atat de avansata incat nici un fel de tratament nu va da rezultate. In aceste cazuri, putem apela la transplantul de par sau la o solutie temporara: peruca.

Transplantul de par reprezinta o solutie care nu este la indemana oricui, costul unei astfel de interventii fiind foarte ridicat. De asemenea, cu cat alopecia este mai avansata, cu atat mai mult exista sanse ca un transplant de par sa aiba rezultate nenaturale. In plus, transplantul de par este limitat de zona donatoare care nu poate "dona" mai mult de 5,000 – 6,000 de foliculi.

Perucile sunt adesea un subiect de gluma. Exista multe prejudecati in privinta perucilor, iar majoritatea barbatilor din start nu accepta aceasta idee. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza este faptul ca perucile din noua generatie sunt literalmente nedetectabile, chiar si de la cativa centimetri. De asemenea, multe persoane care sunt invidiate pentru parul lor (in special, vedete din industria muzicala si a filmului) utilizeaza asfel de peruci.

Exista mai multi producatori de astfel de sisteme, din noua generatie de peruci. Desi majoritatea acestora sunt din SUA, produsele pot fi comandate prin internet. Pe site-urile producatorilor gasiti informatii detaliate despre aceste peruci. Costul perucii poate varia in functie de calitate si dimensiune.


Pentru exemplificare, va invitam sa vizitati site-ului unuia dintre producatori:  Top Lace

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.