Nanoxidil de la Divine Skin Inc.

Nanoxidilul este o noua molecula patentata de catre Divine Skin Inc. si a fost conceputa pentru a stimula foliculii din zona vertexului si a depasii minoxidilul in eficacitate si tolerabilitate.

Conform producatorului, Nanoxidilul este un compus inovator care ofera avantaje unice in penetrare si persistenta, greutatea sa moleculara fiind mai mica decat cea a minoxidilului, o substanta care exista pe piata de 30 de ani.

"Acesta este un pas important inainte in tratamentul local (n.n impotriva caderii parului) si suntem foarte incantati", a declarat Daniel Khesin, CEO al Divine Skin Inc.

El a adaugat ca noile produse pe baza de Nanoxidil ar putea fi puse rapid pe piata, deoarece, in majoritatea tarilor, Nanoxidil nu are nevoie de autorizari din partea organismelor competente. El a anticipat ca Divine Skin Inc. ar urma sa obtina venituri semnificative din Nanoxidil, ca rezultat al unui efort de cinci ani in cercetare si dezvoltare.

Spectral.DNC-N, ca parte a brand-ului DS Laboratories, ar putea fi primul tratament pe baza de Nanoxidil 5%, care ar putea reprezenta nou standard pentru tratamentele locale impotriva caderii parului, surclasand minoxidilul.

Mecanismul de functionare al Nanoxidilului este inca in perioada de studiu. Cercetatorii se asteapta ca acesta sa potenteze rezultatele impotriva caderii parului si sa atenueze efectele adverse, in comparatie cu minoxidil. Studiile pe minoxidil au aratat ca acesta deschide canalele de ioni de potasiu, determina foliculii aflati in faza de repaus sa intre in faza de crestere, imbunatateste grosimea foliculului, relaxeaza musculatura neteda vasculara, si stimuleaza factorul de crestere al endoteliului vascular. Nanoxidil, avand o greutate moleculara mai mica decat Minoxidilul, ar putea imbunatatii gradul de absorbtie si de penetrare, ducand in cele din urma la o eficacitate mai mare.

"Ne asteptam ca Nanoxidil sa devina o forta puternica in lupta impotriva subtierii si caderii parului, care lucreaza mai repede si mai bine cu o toleranta sporita," a prezis Khesin. "Ar putea permite mai multor pacienti sa urmeze un tratament pentru mentinerea parul lor si poate avea efectele dorite pentru pacientii care nu au raspuns la terapia standard cu minoxidil."

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.