Minoxidilul de la Kirkland - spuma


Kirkland este o marca generica de minoxidil foarte populara si mai ieftina decat originalul Rogaine. Deosebirea fata de Rogaine consta in forma de prezentare: Rogaine - spuma, Kirkland - lichid.

Iata ca si Kirkland a trecut la spuma. De asemenea, conform zvonurilor internautilor, Kirkland va renunta la minoxidil in forma lichida si va comercializa numai minoxidil in forma de spuma, la fel ca si Rogaine.

Asta nu poate decat sa intareasca afirmatiile producatorului Rogaine in sensul ca spuma pe baza de minoxidil este mai eficienta in tratamentele impotriva caderii parului.

Men's Kirkland Generic Minoxidil 5% Unscented Foam for 6 Months (Minoxidil 5% generic Kirkland pentru barbati, spuma inodora pentru 6 luni) se poate comanda de peste Ocean, la pretul de 60USD. Transportul este in jur de 16USD plus eventualele taxe vamale (cuantumul acestora difera in functie de cum apreciaza functionarul de la vama).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Mesajele sunt moderate. Nu se accepta mesajele publicitare. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.